fbi-bude-rozsirovat-sve-rady
Novinka FBI bude rozšiřovat své řady

FBI bude rozšiřovat své řady

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

30. 12. 2005 00:00 7

FBI reaguje na stále častější kybernetické útoky (nezdá se Vám to trochu pozdě?) a vyhlašuje přijímací řízení na nové agenty do svých řad. Má se jednat o profesionály ve svém oboru, nasvědčuje tomu i udávaná výše platu.

Reklama

 

Největším tahákem pro práci pro vládní agenturu jsou bezesporu peníze. Amerika je bohatá země, a tak si může dovolit platit doslova obrovské sumy. Podle kvalifikace si noví agenti přijdou na $35,452 až $135,136 (více než 3 300 000 Kč/rok). Plat se mi zdá být přiměřený, vzhledem k důležitosti jejich práce. Denně totiž budou mít na svědomí dění ve "virtuálním světě". Úkol přinejmenším obtížný. Přijímací řízení se rozjedou na plné obrátky už v lednu příštího roku. FBI k práci poskytne jistě ty nejlepší stroje na trhu(jen ten čas na hry asi nebude:). Podmínkou pro vstup do FBI je zkouška na detektoru lži, akce čisté ruce v americkém stylu a drogový test. Samozřejmostí je, že musíte být občan USA.

FBI možná šlápla krapet vedle. Vyšetřování minulosti a nalijme si čistého vína i drogový test není zrovna "cool". Nejlepšími agenty by byli hackeři, kteří nemají zrovna růžovou minulost a lehké drogy jim nedělají problém.

Podle fbijobs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama