firma-cougar-predstavila-svoji-novou-herni-mys-700m
Novinka Firma Cougar představila svoji novou herní myš 700M

Firma Cougar představila svoji novou herní myš 700M

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 5. 2014 08:00 4

Každý hráč využívá trochu jiný úchop myši a pokud patříte mezi ty uživatele, kteří používají například netradiční držení držení "claw" (dráp), určitě oceníte možnost jejího ergonomického nastavení.

Reklama

S ním teď přichází právě myš Cougar 700M Gaming Mouse, která vyhlíží a je navržena podobně jako série herních myší R.A.T. od MadCatz. Má totiž několik pohyblivých a odnímatelných částí, pomocí nichž byste si měli být schopni myš vyvážit pro Vás styl úchopu.  Myš můžeme nastavovat také hmotnostně přidáním až 4 závažíček do šuplíku schovaného pod dlaní. 

Firma Cougar představila svoji novou herní myš 700M
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jedná se o ryze herní myš, proto můžeme počítat také se snímačem s vysokým rozlišením. Konkrétně je 700M vybavena laserovým snímačem s 8200 DPI (pravděpodobně Avago). Kromě toho se dočkáme také osmi programovatelných tlačítek a netradičně vyhlížejícího rolovacího kolečka s pogumovaným středem. Zajímavostí je také speciální tlačítko střelby, které je umístěno na kraji levého tlačítka, a tlačítko pro snipery (odstřelování), které je situováno pod palec. 

Firma Cougar představila svoji novou herní myš 700M
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Samotné šasi myši by mělo být vyrobeno z hliníku. Myš je mimo jiné vybavena také interní flash pamětí s kapacitou 512 kB společně s vestavěným 32bitovým procesorem na bázi ARM. Tato kombinace Vám umožňuje ukládat a spouštět širokou škálu různých maker, namapovaných tlačítek a nastavení rozlišení. Vybrat si můžeme také z 16,8 milionu barev podsvícení.

Výrobce bohužel zatím neodtajnil ani datum vydání, ani cenu této herní myši. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama