galaxy-note-5-se-pry-nedostane-do-evropy-fanousci-uz-odstartovali-petici
Novinka Galaxy Note 5 se prý nedostane do Evropy, fanoušci už odstartovali petici

Galaxy Note 5 se prý nedostane do Evropy, fanoušci už odstartovali petici

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

16. 8. 2015 13:30 5

Samsung před několika dny představil dvojici Android zařízení Galaxy S6 edge+ a Galaxy Note 5. I přestože hardwarová specifikace těchto dvou zařízení neoslnila tak, jak jsme si představovali, stále se jedná o velmi dobře vybavené high-endové kousky s vylepšenými softwarovými funkcemi. Člověk se tak opravdu měl na co těšit. Bohužel jak vyplynulo z oznámení Samsungu, druhý zmiňovaný (a pravděpodobně i mnohem očekávanější) phablet společnost do Evropy distribuovat nebude.

Reklama

Oznámení mezi fanoušky způsobilo malý šok. Rychle však následovalo vystřízlivění a započetí aktivity, která by toto rozhodnutí chtěla nějakým způsobem změnit. Tou aktivitou mám samozřejmě na mysli spuštění petice, která chce sesbírat dostatek podpisů k tomu, aby se Samsung chytl za hlavu a Galaxy Note 5 v Evropě nakonec distribuoval.

Galaxy Note 5 se prý nedostane do Evropy, fanoušci už odstartovali petici
i Zdroj: PCTuning.cz

V rámci petice stačí zadat vaše jméno a e-mail. Jelikož za touto peticí stojí britský web clove.co.uk, nemusíte se o své údaje obávat. 

Samozřejmě pokud se Samsung nerozhoupe, neznamená to všem dnům konec. V takovém případě se určitě najde hromada obchodníků, která Samsung Galaxy Note 5 do Evropy dostane na vlastní pěst a poskytne vám na něj i záruku. Každopádně kdyby se tak stalo oficiální cestou, člověk by byl klidnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama