geforce-experience-automaticky-upravi-nastaveni-her
Novinka GeForce Experience automaticky upraví nastavení her

GeForce Experience automaticky upraví nastavení her

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

1. 5. 2012 09:00 13

Novinka automaticky porovná hardware uživatele se svou databází a automaticky nastaví hru pro co nejlepší zážitek z vizuální stránky, ale zároveň i co nejplynulejší hru.

Reklama

Společně s nejvýkonnější dvoujádrovou grafickou kartou GTX 690 nVidia oznámila i službu GeForce Experience. Tato služba je vlastně jen internetová databáze her a jejich výkonů v různých nastaveních, které nVidia podrobuje na svých grafických kartách. Díky tomu pak můžou přes ovladače či další program optimalizovat nastavení her pro co nejlepší obraz s přijatelnými FPS.

GeForce Experience automaticky upraví nastavení her
i Zdroj: PCTuning.cz

Služba si zjistí, jakou grafickou kartu nVidia v počítači máte a případně i procesor a pokusí se v databázi najít co nejbližší shodu. Podle ní pak automaticky nastaví grafické nastaveny hry při prvním spuštění. To je užitečné v případě, že někdo přešel z konzolí na počítač, kde je ve hrách většinou o dost více možností nastavení. Dalším využitím můžou být například notebooky. Naopak hardcore hráče tuto novinku zcela jistě užívat nebudou. GeForce Experience je samozřejmě určená výhradně pro grafické karty nVidia, jelikož jiné v jejich databázi nenajdeme. Vyzkoušet, jak dobře toto funguje, si budete moci 6. června, kdy bude uvolněna beta verze. Nakonec je zde ještě 10minutové video, ve kterém Jen-Hsun Huang, ředitel nVidie, novou službu představil.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama