GeForce NOW přináší streamovanou verzi Fortnite pro Android a iOS Safari v uzavřené betě
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka GeForce NOW přináší streamovanou verzi Fortnite pro Android a iOS Safari v uzavřené betě

GeForce NOW přináší streamovanou verzi Fortnite pro Android a iOS Safari v uzavřené betě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2022 15:40

Od příštího týdne bude v rámci služby GeForce NOW spuštěna v časově omezené uzavřené betaverzi hra Fortnite pro chytré telefony, a to prostřednictvím webového prohlížeče Safari v iOS a aplikace GeForce NOW pro Android.

Reklama

Do bety se mohou registrovat všichni členové GeForce NOW a pomoci tak otestovat kapacitu serverů, kvalitu grafiky a zejména funkčnost nových ovládacích prvků uzpůsobených pro dotykové displeje. Hráči budou do beta verze přijímáni po skupinách v průběhu následujících týdnů, tvrdí Nvidia.

Vylepšené ovládání na dotykových displejích přináší úzká spolupráce s Epic Games. Hry z knihovny GeForce NOW si členové dosud skvěle vychutnali napři. s gamepadem. Ovládání přizpůsobené dotykovým displejům, které nyní do služby tým GeForce NOW implementuje, nabízí hráčům volbu více možností. Hrou Fortnite počínaje.

Pro možnost registrace do uzavřené bety je potřeba být členem GeForce NOW. Úrovně Priority nebo RTX 3080 hráčům nabídnou přednostní přístup k serverům a delší dobu relace, placené členství GeForce NOW však k účasti na testingu není nutné.


GFN Thursday - Jaké jsou novinky v knihovně?
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama