gigabyte-nabidne-pasivne-chlazene-mini-pc-brix-iot-s-core-i3-kaby-lake
Novinka Gigabyte nabídne pasivně chlazené mini-PC Brix IoT s Core i3 Kaby Lake

Gigabyte nabídne pasivně chlazené mini-PC Brix IoT s Core i3 Kaby Lake

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 4. 2017 12:30

Gigabyte brzy přijde na trh s inovovanou verzí kompaktního pasivně chlazeného počítače se zaměřením na internet věcí Brix IoT, který nově nabídne konfiguraci s výkonnějším procesorem.

Reklama

Nový model označený jako GB-EKi3A-7100 nabídne namísto původního SoC Pentium z rodiny Apollo Lake výkonnější procesor Core i3-7100U série Kaby Lake. Nové provedení je také výrazně větší. Hliníková kompaktní skříň má totiž rozměry 180 × 117 × 36 mm (d × š × v). 

Gigabyte nabídne pasivně chlazené mini-PC Brix IoT s Core i3 Kaby Lake
i Zdroj: PCTuning.cz

V kompaktní skříni je prostor pro dva sloty SO-DIMM pro paměti DDR4, jeden M.2-2280 slot pro SSD s podporou NVMe. Konektivita je také celkem bohatá. Dostaneme možnost připojení k internetu přes WLAN 802.11ac, nebo pomocí gigabitového ethernetového portu. Bezdrátově pak lze připojit různá zařízení pomocí Bluetooth 4.0.

Na čelním panelu nechybí moderní rozhraní USB 3.0 typu C, ale ani sériový COM port RS232. Vyjma toho můžeme využít také dva porty USB 3.0 typu A a jedno rozhraní USB 3.1 typu A. Mezi grafickými výstupy najdeme HDMI 2.0 a mini-DisplayPort napojené na grafický čip INtel HD 620 integrovaný do procesoru.

Cenu novinky bohužel zatím neznáme. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama