Gigabyte představuje svůj nejvýkonnější zdroj s LCD displejem
i Zdroj: PCTuning.cz
Skříně, zdroje, chladiče Novinka Gigabyte představuje svůj nejvýkonnější zdroj s LCD displejem

Gigabyte představuje svůj nejvýkonnější zdroj s LCD displejem

David Jiránek

David Jiránek

2. 8. 2021 15:45

Řada zdrojů Gigabyte Aorus P-série vítá nového člena. Tím se stává dosud nejvýkonnější model P1200W s účinností 80-Plus Platinum. Lákat bude ale zejména na zabudovaný LCD displej

Reklama

Gigabyte s herní podznačkou Aorus nabízí řadu hardwaru od celých notebooků až po jednotlivé PC komponenty. Právě mezi ně řadíme i zdroje. Vrcholné modely P750W a P850W nyní doplní vůbec nejvýkonnější Aorus P1200W. Jak již název napovídá, nabídne 1 200 W a certifikaci účinnosti 80-Plus Platinum. Ostatní modely z této řady přitom nabízejí pouze hodnocení 80-Plus Gold.

Efektivita a kabeláž
i Zdroj: PCTuning.cz
Efektivita a kabeláž

Novinka bude lákat zejména velké nadšence do skládání počítačů a náročné hráče. Kromě vysokého výkonu 1 200 W se totiž odliší zejména zabudovaným LCD displejem na straně. Ten může zobrazit například aktuální odběr ze sítě, ale i videa, gify a obrázky, které si uživatel skrze software nastaví. Gigabyte k tomu využívá RGB Fusion 2.0 utilitu. Samozřejmě si výrobce neodpustil ani tradičnější RGB podsvícení na logu.

Zabudovaný displej se nachází na straně
i Zdroj: PCTuning.cz
Zabudovaný displej se nachází na straně

Samozřejmě k využití displeje budete muset zdroj umístit do bedny, která nemá zdroj zakrytý. To by vzhledem k aktuální nabídce mohl být problém.

Kromě zmíněné certifikace zdroj nabídne plně modulární kabeláž, japonské kondenzátory, 140mm větrák a zcela tichého chodu mimo zátěž. Rozměry činí 150 × 160 × 86 milimetrů. Záruku výrobce poskytne na 10 let. Cena zatím nebyla stanovena.

Aktuálně u nás Gigabyte nabízí zdroje s maximálním výkonem 1 000 W.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama