google-v-cesku-spousti-herni-sluzbu-stadia
Novinka Google v Česku spouští herní službu Stadia

Google v Česku spouští herní službu Stadia

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2020 18:00

Stadia je bezplatně dostupná pro každého, kdo má vytvořený účet na GMailu. Hráči se pouze zaregistrují na Stadia.com a mohou se pustit do hraní. Ihned po registraci získají okamžitý bezplatný přístup k titulům jako Destiny 2 či Super Bomberman R Online. Služba bude uživatelům postupně nabíhat od dnešní 18. hodiny po dobu dalších zhruba čtyřiadvaceti hodin.

Reklama

Všichni noví uživatelé Stadie získávají na jeden měsíc zdarma přístup ke Stadii Pro, prémiové předplacené službě, která zahrnuje množství bezplatných her. Všechny nárokované hry v rámci Stadia Pro zůstávají uživatelům k dispozici po celou dobu trvání předplatného, přičemž každý měsíc jsou v rámci této prémiové služby přidávány nové tituly. Hry, které uživatel zakoupí v rámci bezplatné verze Stadia, mu zůstávají napořád.

Google v Česku spouští herní službu Stadia
i Zdroj: PCTuning.cz

Měsíční předplatné verze Stadia Pro činí 259 Kč a je možné se z něho kdykoli odhlásit. Hráči si na Stadii budou moci užít i největší letošní novinky jako dlouho očekávaný Cyberpunk 2077, Doom Eternal nebo nejnovější Assasin's Creed: Valhalla.

Seznam kompatibilních ovladačů, jimiž lze hry na Stadii ovládat, naleznete zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama