gta-v-se-porad-skvele-prodava-brzy-prekroci-novy-milnik
Novinka GTA V se pořád skvěle prodává, brzy překročí nový milník

GTA V se pořád skvěle prodává, brzy překročí nový milník

Martina Lipertová

Martina Lipertová

4. 8. 2018 09:00

Akční hra v otevřeném světě Grand Theft Auto V, která byla vydána před téměř 5 lety, svým vývojářům z Rockstar Games (a potažmo i mateřské společnosti Take-Two Interactive) stále skvěle vydělává.

Reklama

Společnost oznámila, že GTA V je jen krůček k překročení milníku 100 milionů prodaných kusů. Přitom v květnu společnost Take-Two hlásila, že GTA V má na kontě už 95 milionů prodaných kusů. Za poslední 2 měsíce se tak celkové prodeje zvýšily o dalších cca 5 milionů.

GTA V se pořád skvěle prodává, brzy překročí nový milník
i Zdroj: PCTuning.cz

GTA V je obrovský hit. Několik měsíců po jejím vydání se pravidelně umisťovala na prvním místě nejprodávanějších her. Mnohem zajímavější ovšem je, že ještě v červnu tohoto roku byla v tomto žebříčku třetí, přičemž překonala i nově vydané hry jako  například The Crew 2.

Velký úspěch GTA V v posledních dnech se dá přičítat především modu GTA Online, který herní zážitek významně prodlužuje.

U nás na PC Tuningu dostalo GTA V absolutní hodnocení, což se stalo jen dvakrát v novodobé historii našeho deníku. Doufejme, že Rockstar Games brzy přijde s dalším přídavkem, tentokrát v podobě plnohodnotného pokračování.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama