Half-life 2 RTX je vlhký sen všech žijících hráčů
i Zdroj: NVIDIA
Novinka Half-life 2 RTX je vlhký sen všech žijících hráčů

Half-life 2 RTX je vlhký sen všech žijících hráčů

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

10. 1. 2024 15:40 32

Jedna z nejlepších her všech dob bude nově vylepšena o ray tracing. Half-life 2 RTX bude fanoušky upravený a vylepšený o moderní efekty a my se třeseme nedočkavostí.

Reklama

Ani v nejmenším nepochybuji, že o HL2 slyšel téměř každý žijící pařan. Ti, co měli tu čest při vydání (včetně mě) si odnesli nezapomenutelný zážitek. Vynikající grafika, úžasná fyzika objektů, skvěle navržené levely, výborná hratelnost a gradující příběh, prostě legenda jak má být. A na legendy se nesahá.. nebo ano? Ale samozřejmě, podívejte se na takový Doom. HL2 se dočká ray tracingu díky balíku NVIDIA RTX Remix, což je unikátní platforma pro úpravu her. Umožňuje do starších DX8 a DX9 her nacpat moderní efekty, upravit assety, vylepšit textury, dodat DLSS a hromadu dalších věcí.

Skupina padesáti moderů nyní pracuje na aplikaci Remix efektů do HL2 a NVIDIA se vytasila s ukázkou. Vybrala si k tomu všemi milovaný a zároveň děsivý Ravenholm, kde otec Grigori trousí své hlášky a kosí nepřátele brokovnicí. Jakkoli to vypadá báječně, přece jen se mi ale vkradla do hlavy myšlenka, zda to opravdu vylepší celkový dojem a nezničí ten specifický HL2 vzhled. Nicméně doufejme, že se dočkáme RTX verze k příležitosti dvacátého výročí vydání (16. 11. 2004) legendy Half-Life 2. Pak si uděláme definitivní názor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama