half-life-3-bude-valve-ho-snad-predstavi-uz-na-gdc-2015-pristi-tyden
Novinka Half-Life 3 bude! Valve ho snad představí už na GDC 2015 příští týden

Half-Life 3 bude! Valve ho snad představí už na GDC 2015 příští týden

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 2. 2015 19:00 10

Pokud patříte mezi fandy série sci-fi FPS her Half-Life a již dlouho očekáváte její třetí díl, máme pro Vás dobrou zprávu. Vypadá to totiž, že Half-Life 3 skutečně bude a jeho oficiálního představení bychom se snad mohli dočkat již příští týden na konferenci GDC 2015. 

Reklama

Valve bude mít na GDC 2015 napilno. Kromě toho, že chce odhalit finální verzi "herní konzole" Steam Machine, má ohlášenou také  prezentační akci pro média, která bude probíhat v úterý 3. března ve tři hodiny odpoledne. Na této akci by mělo Valve údajně oficiálně potvrdit dlouho očekávaný třetí díl herní série Half-Life, který je jedním z nejspekulovanějších a nejočekávanějších herních titulů posledních let. Od vydání posledního titulu série Half-Life 2: Episode 2 totiž už uplynulo osm let a značná část fanoušků již přestala ve vydání dalšího dílu doufat. Nutno však přiznat, že mezi vydáním prvního a druhého dílu byla také šestiletá prodleva.

Half-Life 3 bude! Valve ho snad představí už na GDC 2015 příští týden
i Zdroj: PCTuning.cz

Společně s tímto titulem by měla být představená také nová grafická platforma API glNext, která má být předvedena na technických demech z nějaké hry. Doufejme tedy, že skutečně půjde o nadcházející Half-Life 3 a uvidíme i nějaké in-game záběry. Kdy se opět vrátíme do kůže fyzika Gordona Freemana, však zatím není vůbec jasné. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama