headset-genius-hs-970bt-pripoji-pres-bluetooth-az-dve-zarizeni-soucasne
Novinka Headset Genius HS-970BT připojí přes Bluetooth až dvě zařízení současně

Headset Genius HS-970BT připojí přes Bluetooth až dvě zařízení současně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2014 14:30 4

Firma Genius přináší na trh nový bluetooth headset HS-970BT, který umožňuje poslech hudby, pohodlné telefonování a to vše současně až ze dvou různých zařízení.

Reklama

Genius HS-970BT je náhlavní headset s uzavřenými mušlemi. Díky podporovanému připojení až dvou zařízení současně, může uživatel poslouchat hudbu z jednoho zařízení, například PC, a přitom být zároveň připojen ke svému mobilnímu telefonu a moci tak přijmout příchozí hovor. Díky vestavěnému mikrofonu lze kdykoliv telefonovat a zároveň mikrofon nepřekáží během pohybu.

Díky funkci NFC je připojení headsetu HS-970BT k zařízení s podporou této funkce maximálně jednoduché. Stáčí, pokud headset k takovému zařízení přiložíte a okamžitě se spárují. Pak již stačí pouze pustit hudbu a užívat si oblíbené skladby.

Pro případ, že bude potřeba skladbu přeskočit, změnit úroveň hlasitosti nebo pozastavit, je headset vybaven dálkovým ovládáním na pravém sluchátku, který komunikuje spolu se zařízením. Díky tomu již během poslechu nemusí uživatel vstávat k PC, hledat mobilní telefon v kapse nebo batohu.

Aby bylo možné headset využívat opravdu kdykoliv a kdekoliv, byl navržen tak, aby se dal složit vzít jej sebou na každou cestu. Protože obzvlášť při cestování se využívají mnohá zařízení a to i taková, která nejsou vybavena Bluetooth, jako mp3 přehrávače, nebo třeba zábavní palubní systémy v dopravních prostředcích, je novinka vybaven vstupema line In, který umožňuje její připojení pomocí běžného 3,5mm jack konektoru k jakémukoliv zařízení s audio výstupem.

Doporučená koncová cena headsetu Genius HS-970BT je 1 080 korun včetně DPH.

 Headset Genius HS-970BT připojí přes Bluetooth až dvě zařízení současně
i Zdroj: PCTuning.cz

 Headset Genius HS-970BT připojí přes Bluetooth až dvě zařízení současně
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: GeniusTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama