Herní sluchátka AOC GH200 a GH300 - vyvážený balanc komfortu a zvuku
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Herní sluchátka AOC GH200 a GH300 - vyvážený balanc komfortu a zvuku

Herní sluchátka AOC GH200 a GH300 - vyvážený balanc komfortu a zvuku

Redakce PCT

Redakce PCT

5. 10. 2021 12:07 1

Se společností AOC se nejčastěji setkáte u herních monitorů. Jde o značku, která exceluje v oblasti poměru ceny a výkonu. Nejinak tomu je i u zcela nových sluchátek. Headsety AOC GH200 a GH300 nabídnou doslova hodně muziky za rozumný peníz. Novinky totiž připojíte nejen k PC, ale i herní konzoli.

Reklama
AOC GH200 a GH300
i Zdroj: PCTuning.cz
AOC GH200 a GH300

Oba modely mají mnoho společných vlastností, které z nich dělají opravdu skvělou koupi. Jde například o 50mm měniče zabalené do velmi kvalitní a robustní konstrukce. Samotné uzavřené náušníky jsou dostatečně velké a prostorné, aby obejmuly vaše uši a přirozeně izolovaly od okolního hluku. Přesto na pohled sluchátka nepůsobí masivním a těžkým dojmem. Stylový design dotváří i již na pohled příjemné polstrování náušníků, které nebude tlačit ani při delších herních štacích.

AOC GH200 a GH300
i Zdroj: PCTuning.cz
AOC GH200 a GH300

Exteriér sluchátek je v obou případech podobný. Na náušníky navazuje velmi odolná kovová konstrukce s robustními, přesto elegantními panty. Právě v těchto místech dochází k prvním rozdílům. Model GH200 nabízí méně výraznou šedou konstrukci, kdežto GH300 zaujmou povedeným rudým odstínem. Logo výrobce u levnějšího modelu svítí jednou barvou, u GH300 jde o barevné RGB podsvícení, se kterým si můžete libovolně vyhrát.

AOC GH200 a GH300
i Zdroj: PCTuning.cz
AOC GH200 a GH300

Hlavový most se drží nejvyšších standardů v oblasti herních sluchátek. Zde není potřeba vymýšlet zázraky, hlavní je uživatelský komfort a výdrž materiálu. AOC ani jeden z těchto aspektů nepodceňuje. Díky ověřené a vyladěné konstrukci celý headset váží jen 326 gramů, respektive 363 gramů u verze GH300.

Nová sluchátka od AOC nabízejí velmi kvalitní mikrofon se schopností potlačení okolních ruchů. Lepší model GH300 si s filtrací šumu poradí malinko lépe. Ať již zvolíte jakýkoliv model, můžete vždy využít sklápěcí konstrukce mikrofonu.

Dalším prvkem, který model GH300 zvládá o něco líp, je i prostorový zvuk. Headset totiž nabídne plné virtuální 7.1 audio a připojení i skrze USB. Zvuk pak lze regulovat například velmi praktickým ovladačem umístěným na 2 metry dlouhém opleteném kabelu. Ovládací panel na kabelu umožňuje i přepínat podsvícení a vypínat rychle mikrofon.

AOC GH200 a GH300
i Zdroj: PCTuning.cz
AOC GH200 a GH300

Levnější model GH200 vás samozřejmě nenechá v koncích a také nabídne rovněž regulaci hlasitosti v podobě praktického kolečka. Nechybí ani přepínač pro vypnutí a zapnutí mikrofonu. Opět se můžete těšit i na kvalitní opletený kabel zakončený 3,5mm jackem. AOC do balení obou modelů přidá i rozdvojku pro zapojení mikrofonu a sluchátek zvlášť do dvou zdířek.

AOC GH200 a GH300
i Zdroj: PCTuning.cz
AOC GH200 a GH300

Sluchátka lze v obou případech zapojit nejen do PC a mobilu, ale i konzole Xbox One a Xbox Series. Konzolisté i PC hráči si tak mohou užít skvělý zvuk díky měničům s frekvenčním rozsahem 20 Hz - 20 000 Hz a citlivostí 100 dB/mW.

Nový hráč na trhu headsetů hned ukázal zkušenosti z prodeje povedených monitorů. Sluchátka AOC GH200 a GH300 totiž nabízejí velmi povedené vlastnosti za rozumnou cenu. Ověřená a poctivá konstrukce, velké a kvalitní měniče, virtuální 7,1 zvuk a pohodlí při nošení. Takovou kombinaci rozhodně chcete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama