hlavni-roli-ve-filmu-splinter-cell-ztvarni-tom-hardy
Novinka Hlavní roli ve filmu Splinter Cell ztvární Tom Hardy

Hlavní roli ve filmu Splinter Cell ztvární Tom Hardy

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

18. 11. 2012 16:00 6

Herní studio Ubisoft, které vlastní práva na herní sérii Splinter Cell se rozhodlo nenechat nic náhodě a kvůli filmové verzi založilo vlastní produkční společnost Ubisoft Motion Pictures.

Reklama

Pro jejich projekt se jim podařilo získat jedno zvučné jméno posledních let - herce Toma Hardyho. Pokud vám jeho jméno nic neříká pak vězte, že si zahrál v takových trhácích jako The Dark Knight Rises (Bane), Inception (Eames) anebo naopak v komornějších (televizních) filmech jako Stuart: A Life Backwards (Stuart Shorter). Jeho herecký rozsah a talent mu odepřít nelze.

Hlavní roli ve filmu Splinter Cell ztvární Tom Hardy
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhé jméno, které se studiu pro film podařilo získat je scénárista Eric Singer. Jeho filmový rukopis jsme mohli zatím poznat jenom ve filmu The International. Jeho potenciální kvality by mohl potvrdit připravovaný film v režii Davida O. Russella, ve kterém si zahrají Ch. Bale (Batman), B. Cooper (hezounek z Hangover) a J. Renner (nový Bourne).

Vzhledem k tomu, že se Ubisoft rozhodl příliš se nevázat na velká hollywoodská studia, mohl by být výsledný produkt velice zajímavý. Alespoň pro fanoušky herní série.

Zdroj: tomshardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama