honor-chysta-znovuotevreni-prodejniho-stanku-v-prazskem-oc-chodov
Novinka Honor chystá znovuotevření prodejního stánku v pražském OC Chodov

Honor chystá znovuotevření prodejního stánku v pražském OC Chodov

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 6. 2019 11:00

Značka Honor plánuje v pátek 14. června slavnostní znovuotevření pop-up stánku v OC Chodov. K této příležitosti si výrobce pro své zákazníky připravil spoustu slev. Na znovuotevření plynule naváže třetí setkání fanoušků se zástupci společnosti.

Reklama

V rámci opětovného otevření pop-up storu mohou zákazníci nakupovat s velkou slevou. Za polovinu pořídí některé modely smartphonů jako například View 20 nebo Play. Telefon Honor 8A pak nový majitel získá se slevou 40 procent.

Výhodně mohou fanoušci nakoupit i hodinky Honor Watch v černé barvě, čekat na ně bude 60% sleva. A o 60 % levnější budou i bezdrátová sluchátka FlyPods Lite, která jsou dubnovou novinkou na trhu. Téměř zadarmo pak bude fitness náramek Band 3, na který se vztahuje 90% sleva. Počet kusů je omezen, takže platí staré známé, že kdo dříve přijde… Prodejní stánek zahájí akční prodej ve 14:00 hodin.

Honor chystá znovuotevření prodejního stánku v pražském OC Chodov
i Zdroj: PCTuning.cz

Na znovuotevření plynule naváže třetí setkání fanoušků se zástupci Honor. Předchozí dvě měla velký úspěch, a proto se i tentokrát bude o vstup soutěžit na sociálních sítích značky. Výherci si užijí nevšední zážitek a dozvědí se vše a aktuálních novinkách ze stáje Honoru. Zároveň budou k dispozici odborníci výrobce, kteří zájemcům zodpoví jejich případné dotazy, a to i toho technického rázu. Setkání začne v 15:30 hodin a odehraje se v prostoru Óčko Óbejváku, jehož je Honor partnerem.

Honor chystá znovuotevření prodejního stánku v pražském OC Chodov
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama