hra-o-truny-prichazi-o2-tv-odvysila-zaverecnou-radu-nejsledovanejsiho-serialu
Novinka Hra o trůny přichází. O2 TV odvysílá závěrečnou řadu nejsledovanějšího seriálu

Hra o trůny přichází. O2 TV odvysílá závěrečnou řadu nejsledovanějšího seriálu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 3. 2019 16:00

Závěrečná osmá řada nejpopulárnějšího seriálu z produkce HBO – Hra o trůny –  startuje už 15. dubna a digitální televize O2 TV bude při tom. Díky zpřístupnění služby HBO On Demand nabídne O2 TV svým zákazníkům, kteří v tarifu nemají předplacené kanály HBO, možnost shlédnout všech sedm předchozích sérií.

Reklama

Poslední sérii si vychutnají všichni, kteří si v rámci O2 TV aktivují balíček Kino. Ten dostanou všichni noví zákazníci během dubna na první měsíc zdarma. Od 28. března do 14. dubna O2 zákazníkům s tarify O2 TV M a O2 TV L zdarma nabídne službu HBO On Demand, díky které mohou shlédnout všech sedm předchozích řad Hry o trůny. „Kromě exkluzivního sportovního obsahu přinášíme našim zákazníkům i to nejlepší z filmové a seriálové produkce, nejsledovanější seriál všech dob tak samozřejmě nemůže chybět,“ řekla šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová s tím, že tato výhoda platí pro sledování O2 TV přes set-top box.

Pro příznivce seriálového fenoménu připravil operátor ještě jedno překvapení. V pražském obchodním centru Arkády Pankrác bude těšně před zahájením poslední série, tedy od pátku 12. do neděle 14. dubna, instalovaný nedaleko nové prodejny O2 originální Železný trůn. Nejen zarytí seriáloví fanoušci tak budou mít jedinečnou příležitost usednout na pravý Železný trůn a pořídit si nezapomenutelné fotky.

Hra o trůny přichází. O2 TV odvysílá závěrečnou řadu nejsledovanějšího seriálu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama