hrajete-casto-na-svem-dotykovem-zarizeni-hry-poridte-si-na-displej-pevny-joystick
Novinka Hrajete často na svém dotykovém zařízení hry? Pořiďte si na displej pevný joystick

Hrajete často na svém dotykovém zařízení hry? Pořiďte si na displej pevný joystick

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 8. 2011 06:00 8

Pokud hledáte něco, co vám zlepší hraní her s virtuálním joystickem na tabletech, tak byste se měli podívat na plastový joystick. Jeden nabízí už i Logitech.

Reklama

Mnoho her pro dotykové zařízení, ať už tablety nebo chytré telefony a je jedno jestli s iOS nebo Androidem, mají stejný princip ovládání. Buď se hrají tak, že někam musíte kliknou, něčím pohnout a podobně, ale je zde také mnoho her, především RPG nebo třeba Pac Man a podobné, které se ovládají virtuálním joystickem umístěným na displeji.

Hrajete často na svém dotykovém zařízení hry? Pořiďte si na displej pevný joystick
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud někdo na tomto virtuální joysticku hrál, tak ví, jaká je to otrava. Upatláte tím displej a když vyjedete z vytyčeného kruhu, tak už vlastně nic neovládáte. Logitech tak přišel s příslušenstvím, které se bude mobilním hráčům určitě hodit. Jedná se o jakousi konstrukci, která má dvě přísavky a uprostřed joystick. Celé se to pouze připevní na displej tak, aby byl skutečný joystick uprostřed toho virtuálního, a můžete začít pohodlněji hrát.

A kolik že taková sranda stojí? Za Logitech Joystick for iPad (tak se sice produkt jmenuje, ale použít jej můžete všude, kde se vejde.) dáte 20 dolarů, u nás tedy určitě do 400 Kč, spíše méně. 


Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama