htc-hd3-vybava-jako-z-pohadky-a-giganticky-displej
Novinka HTC HD3: Výbava jako z pohádky a gigantický displej!

HTC HD3: Výbava jako z pohádky a gigantický displej!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2010 16:50 24

Hodiny tikají, tik tak, tik tak, tik tak, tik tak a nelze je zastavit!

Reklama

Zlehka ukrajují čas do odhalení nástupce inteligentního telefonu HTC HD 2, jež bude veřejnosti oficiálně představen už 15. září v londýnském Queen Vic Pubu. Již první informace, které internet oběhly v únoru, naznačovaly, že bude nač se těšit. Přístroji by měl vévodit gigantický displej s technologií AMOLED o úhlopříčce 4,5palce (více než 11 cm) a rozlišením 1280 × 800 bodů, tím často nedisponují ani drobné přenosné počítače.

HTC HD3: Výbava jako z pohádky a gigantický displej!
i Zdroj: PCTuning.cz

Nárůst pixelů odpovídá navýšení úhlopříčky, pravděpodobný se zdá být poměr stran 16:10, dnes běžné rozlišení staršího modelu, stejně jako poměr 5:3, je zapomenuto. Výkladní skříň tchajwanského výrobce by měl pohánět dvoujádrový procesor Snapdragon na frekvenci 1,5 GHz, tato informace se jeví jako pravděpodobná, protože Qualcomm takový procesor skutečně chystá. Tuto informaci jsme vám přinesli před několika týdny ve zprávě: Qualcomm připravuje dvoujádrový Snapdragon na taktu 1,5 GHz. Potencionální majitelé této nadupané hračky se pravděpodobně dočkají i akcelerace videa v kvalitě 1080p.

Výborné parametry dotváří 1 GB RAM a ROM, stejně jako 16 GB vnitřní paměti a slot na karty typu microSD. Kamera zvládne údajně 8Mpix, její chod je podpořen xenonovým bleskem a má umožnit záznam videa v rozlišení 1280 × 720 px. Konektivitu reprezentuje standard WiFi a Bluetooth, zřejmě se dočkáme i 4G a WiMax. Operačním systémem budou následně opěvované Windows Phone 7. Pozor! Tyto informace mohou být jeden velký žert. Zda se nakonec do puntíku potvrdí nebo zahořkle zamáčkneme slzu, se dozvíme za pár dní.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama