htc-viveport-infinity-dostava-premiovy-obsah-pro-viveport-video-i-balik-her-zdarma
Novinka HTC Viveport Infinity dostává prémiový obsah pro Viveport Video i balík her zdarma

HTC Viveport Infinity dostává prémiový obsah pro Viveport Video i balík her zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 4. 2019 17:00

Společnost HTC představila novinky, kterými v rámci oslav VIVE Day potěší předplatitele služby Viveport Infinity. Čeká na ně aktualizovaná aplikace Viveport Video nabízející nově sekci s prémiovým obsahem zahrnutým v jejich předplatném. Ta je dostupná nejen uživatelům virtuální reality Vive, ale také na platformě Wave a headsetech Oculus Rift. Navíc je pro ně připraven také balík pěti placených herních titulů vydavatelství VIVE Studios, které mohou v průběhu víkendu získat zdarma. V obchodě Viveport naleznou také mnoho slev ve výši až 90 %.

Reklama

Společnost HTC si pro předplatitele v rámci oslav třetího výročí virtuální reality HTC Vive připravila mnoho bonusů. Uživatelé naleznou v obchodě Viveport až 90% slevy na stovky VR aplikací, a navíc mají až do 7. dubna, tedy do zítra, možnost získat 5 placených her zdarma. Těšit se mohou na hry Virtual Sports, Front Defense, Arcade Saga, AWAKE: Expisode One a oblíbenou Knockout League.

Viveport Video poskytuje uživatelům snadný přístup k VR videu, aniž by museli sejmout z hlavy svůj headset. Neustále se rozrůstající knihovna 180°, 360° i 2D videí je jejím prostřednictvím doslova na dosah ruky. Nachází se v ní mimo jiné nabídka pořadů Red Bull TV, záznamy týmu McLaren Racing nebo zápasy z baseballové ligy MLB. Milovníci hudby ocení videoklipy a záznamy koncertů od Red Bull Records. Nechybí filmové a televizní pořady jako Everest: the VR Film Experience, Dark Corner či publicistický pořad FRONTLINE stanice PBS.

HTC Viveport Infinity dostává prémiový obsah pro Viveport Video i balík her zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Aplikace Viveport Video je dostupná zdarma v obchodech Viveport, Steam a brzy bude ke stažení i v obchodě Oculus store. Noví uživatelé mohou zdarma získat přístup k prémiovému obsahu v rámci bezplatného čtrnáctidenního zkušebního období služby Viveport Infinity. Zároveň si budou moci vyzkoušet i více než 600 VR her a aplikací, které předplatné zahrnuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama