htc-wildfire-r70-cili-na-nenarocne-uzivatele
Novinka HTC Wildfire R70 cílí na nenáročné uživatele

HTC Wildfire R70 cílí na nenáročné uživatele

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 2. 2020 20:30

V posledních dvou letech by se mohlo zdát, že HTC na chytré telefony zanevřelo a místo nich se soustředí čistě na headsety pro virtuální realitu. Není to tak ale úplně pravda – podnik nyní představil nový smartphone. Model Wildfire R70 je ale už od počátku předurčen k neúspěchu.

Reklama

V obchodech jsou v současnosti k mání pouze starší smartphony od HTC. Uspět na mobilním trhu se však firma snaží nyní znovu s telefonem Wildfire R70. 

Celý přístroj působí poměrně moderním dojmem, neboť 6,53palcový HD displej má docela tenké rámečky, tedy až na spodní část. Základem mobilu je osmijádrový procesor MediaTek Helio P23, který dovede pracovat frekvencí až 2,0 GHz. Do vínku dostal telefon i 2 GB operační paměti a 32GB úložiště.

HTC Wildfire R70 cílí na nenáročné uživatele
i Zdroj: PCTuning.cz
HTC Wildfire R70 cílí na nenáročné uživatele
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve výbavě telefonu najdeme hned čtyři fotoaparáty, tři z nich se přitom ukrývají na zadní straně. Hlavní senzor má rozlišení 16 MPx, doplňuje jej 2Mpx kamera pro pořizování makra snímků a třetí 2Mpx senzor slouží k měření hloubky ostrosti. Přehlídku kamer uzavírá čelní fotoaparát. Slušnou výdrž by měla zajistit baterie o kapacitě 4 000 mAh, jejíž dobíjení je řešeno microUSB konektorem.

Wildfire R70 je prozatím určen výhradně pro Indii a THajsko. Pokud o něj bude zájem, mohl by se nicméně prodávat i na dalších světových trzích, pravděpodobně i v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama