humble-bundle-hlasi-ze-pres-humble-store-uz-pro-charitu-vybrala-pres-1-000-000-dolaru
Novinka Humble Bundle hlásí, že přes Humble Store už pro charitu vybrala přes 1 000 000 dolarů

Humble Bundle hlásí, že přes Humble Store už pro charitu vybrala přes 1 000 000 dolarů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 6. 2014 11:00 1

Organizace Humble Bundle známá pro své balíčky videoher "pay-what-you-want" (zaplať kolik chceš) oznámila, že přes svůj digitální obchod Humble Store vybrala milion dolarů na charitu.

Reklama

Humble Store, digitální distribuční kanál podobný Steamu a GOGu, byl spuštěn v listopadu loňského roku. V současné době si v něm můžete zakoupit více jak 500 herních titulů pro Windows, Mac, Linux a Android. 10% z ceny všech her v Humble Store jde k charitativním organizacím jako je American Red Cross, Child's Play Charity, Electronic Frontier Foundation nebo World Land Trust.

Humble Bundle hlásí, že přes Humble Store už pro charitu vybrala přes 1 000 000 dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

"Milion dolarů je velký úspěch." řekl John Graham, spoluzakladatel a výkonný ředitel Humble Bundle. "V pouhých 6 měsících se Humble Store rozrostl z experimentu do dobře fungujícího celku, jehož součástí chtějí být nejen hráči ale i vývojáři z velkých i malých studií."

Vedle obchodu Humble Store organizace Humble Bundle provozuje měsíční akce Humble Indie Bundle a víkendové Humble Weekly Bundles, kde si lze v předem určeném čase zakoupit kolekci videoher. I tyto akce vyberou pro charitu spoustu peněz. 

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama