hyperx-uvadi-chargeplay-clutch-pro-mobilni-telefony-na-nas-trh
Novinka HyperX uvádí ChargePlay Clutch pro mobilní telefony na náš trh

HyperX uvádí ChargePlay Clutch pro mobilní telefony na náš trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 9. 2020 10:45

ChargePlay Clutch už není exkluzivní pouze pro vybrané evropské země a mobilní hráči můžou jásat. O co jde? Jedná se o sofistikovaný úchyt na mobilní telefon, který je ideální pro hráče mobilních her preferující bezdrátové nabíjení svých zařízení. Navíc má příjemnou povrchovou úpravu pro dlouhé paření a ideální úchop, takže si hráči nemusí nadále lámat palce u svých oblíbených titulů.

Reklama

Ze zadní části zařízení je odpojitelná powerbanka s kapacitou 3 000 mAh, která může prodloužit čas strávený hraním a nabízí drátové i bezdrátové nabíjení. Uchycená je na magnetech a můžete ji samostatně nabíjet, zatímco pořád používáte zbytek úchytu. Externí zdroj energie má navíc vlastní LED indikátor stavu nabití.

HyperX uvádí ChargePlay Clutch pro mobilní telefony na náš trh
i Zdroj: PCTuning.cz

ChargePlay Clutch pro mobilní telefony je navržený tak, aby bezpečně a snadno uchytil většinu chytrých telefonů ve velikosti od 129 mm až do 172 mm a tloušťce až 13 mm. Mimochodem, držák od HyperX získal i prestižní ocenění iF DESIGN AWARD 2020 v kategorii mobilní herní zařízení. Při udělování cen bylo hlavně vyzdviženo pohodlí, design a možnost dobíjet telefon z vestavěné powerbanky.

Dostupnost:

ChargePlay Clutch je nyní dostupný za cenu 1 799 Kč u vybraných prodejců a v HyperX online obchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama