id-software-doom-4-se-bude-fanouskum-libit
Novinka id Software: Doom 4 se bude fanouškům líbit

id Software: Doom 4 se bude fanouškům líbit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 4. 2011 19:00 22

Matt Hooper také prozradil, že nepůjde o pokračování trojky, ani o „reboot“ série. Hra si půjde svou vlastní cestou…

Reklama

Při množství informací o Crysis 2, Battlefieldu 3, či dalším dílu série Call of Duty, se tak trochu pozapomnělo na to, že se připravuje hororová střílečka Doom 4. Informací ale není mnoho, a tak skalní fanoušci vezmou zavděk doslova každou maličkostí.

O to více je musela potěšit slova hlavního designéra id Software Matta Hoopera, který v nedávném rozhovoru pro anglickou mutaci Eurogameru uvedl: „Bude se bude jednat o Doom, tak jak ho všichni známe. Fanoušci rozhodně nebudou zklamáni. Máme v týmu hodně talentovaných herních vývojářů, a také jsme se hodně rozrostli. Po celou dobu jsme byli schopni držet vývojáře Rage a Doomu 4 separátně, kvůli tomu, aby se každý tým mohl soustředit na svoji práci. U Rage se snažíme o to, aby bylo co nejlepší hrou. Vývojáři kolem Doomu 4 si jdou svou vlastní cestou.“

Dále taktéž zmínil, že oba týmy se navzájem hodně podporují. Fanoušci mohou jen doufat, že id Software nemluví do větru. Doom 4 zatím nemá oficiální datum uvedení na trh. Předpokládá se, že bude dostupný nejen na PC, ale i na Xbox 360 a PlayStation 3. Oproti tomu Rage naleznete v prodeji už 15. září.

Nepřehlédněte:

Neuvěřitelné, legendární hra Doom portována na kapesní kalkulačku [video]

id Software: Doom 4 se bude fanouškům líbit
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Eurogamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama