intel-rozjede-masivni-reklamni-kampan
Novinka Intel rozjede masivní reklamní kampaň

Intel rozjede masivní reklamní kampaň

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

20. 9. 2006 00:00 6

Intel chce veřejnosti vtisknout do podvědomí procesory Core 2 Duo, a tak chystá velkolepou reklamní kampaň.

Reklama

Mnoho lidí má stále zaryto v podvědomí, že procesor rovná se Pentium. Se jménem Pentium se ještě setkáme, Intel takto pojmenuje procesory architektury Core s jedním jádrem, nicméně vlajkovou lodí nabídky jsou procesory Core 2 Duo. Kromě jich budou propagovány také platformy Centrino Duo, Viiv a vPro.

Hlavním heslem kampaně překvapivě není 'Leap Ahead', nýbrž 'Multiply'. Kampaň je totiž zaměřena na propagaci dvoujádrových procesorů a Intel chce oslovit hlavně uživatele, kteří stále používají jednojádrová CPU. Může také symbolizovat nový trend ve vývoji procesorů, tedy násobení počtu jader. Podle nejnovějších zpráv se první čtyřjádrové procesory objeví již koncem listopadu, v době, kdy bude kampaň ještě probíhat.

S reklamami v televizi, tisku, na billboardech a na internetu se budeme setkávat od konce září až do Vánoc (záměr přiživit se na vánočních prodejích je více než zřejmý). S reklamami na platformu vPro určenou pro firmy se už nyní můžeme setkat na serveru TGDaily a dle mého názoru jsou docela povedené.

Zdroj: X-bit labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama