Jak věnovat předplatné Voyo, Netflix nebo prima+?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Jak věnovat předplatné Voyo, Netflix nebo prima+?

Jak věnovat předplatné Voyo, Netflix nebo prima+?

Komerční sdělení
2. 1. 2024 13:34

Sháníte dárek pro někoho, kdo má rád seriály a filmy a chce je mít k dispozici kdykoliv? Pak vás určitě zaujmou poukazy na VOD (video on demand) služby, které pořídíte na Givery.cz.

Reklama

Darujte nejoblíbenější VOD služby

Pokud na Givery zakoupíte Voyo poukaz, získáte okamžitý přístup k obrovskému množství filmů a seriálů. Poukaz potěší hlavně fanoušky TV Nova. S Voyo předplatným totiž lze sledovat oblíbené pořady Novy ještě o týden dříve,než se objeví v televizi. Voyo potěší i malé diváky, kteří na něm naleznou hromady dětských filmů i seriálů. Voyo také nabízí exkluzivní obsah. Kromě zahraničních tvůrců zde najdete i tvorbu mladých českých filmařů.

Voyo předplatné můžete vyzkoušet na měsíc od 159 Kč. Předplatit lze také na 3, 6 až 12 měsíců. Pokud zvolíte delší předplatné, získáte jej za zvýhodněnou cenu.

Jednou z nejpopulárnějších služeb na sledování filmů a pořadů je bezesporu Netflix. Dárkový poukaz Netflix potěší nejen nové uživatele, ale dá se použít i na dobití již existujících účtů. Pokud zvolíte předplatné Netflixu, nebudete litovat. Můžete se totiž těšit na oceňované seriály a filmy přímo z produkce Netflix, ale i na široké množství filmů a seriálů nejrůznějších žánrů z celého světa. Na pořady se můžete koukat na jakémkoliv zařízení od televize přes tablet či notebook až po mobilní telefon. Dárková karta Netflix je v dispozici ve dvou hodnotách: 400 a 1000 Kč.

Jak věnovat předplatné Voyo, Netflix nebo prima+?
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi nejnovější streamovací služby na českém trhu patří prima+. Předplatitelům kromě filmů a seriálů nabízí i originální obsah Prima+ ORIGINALS. Mezi nejpopulárnější pořady Primy patří třeba Prostřeno, Ano, šéfe!, Jak se staví sen nebo Walker Texas Ranger. K tomu, abyste se mohli na tyto pořady nerušeně dívat, vám stačí zakoupit kupon prima+. Kupony jsou k dispozici už na 1 měsíc za 149 Kč. Můžete však také zvolit předplatné na 3, 6 až 12 měsíců za zvýhodněné ceny.

Proč nakupovat na Givery.cz?

Dárkové poukazy a kupony Givery mají mnoho výhod. Pokud chcete někomu nadělit příjemný dárek, poukazy a kupony objednejte ve formě dárkového balení. Na Givery můžete vybírat mezi různými variantami - od běžného dárkového poukazu až po exkluzivní luxusní dárkové vysouvací balení. To je dostupné ve dvou verzích: černé a růžové. Tištěné dárkové poukazy se k vám dostanou už za 2-3 dny. Pokud chcete dárek ještě rychleji, zvolte elektronickou verzi poukazu, která vám dorazí do emailu. Kód pak můžete přepsat na vámi zvolenou dárkovou kartu nebo vlastnoručně vyrobené přání.

Další velkou výhodou Givery poukazů je možnost vybrat si flexibilní způsob platby. Za poukazy můžete zaplatit klasicky platební kartou, nicméně lze také platit bankovním převodem či hotově na terminálech Sazky. Elektronická verze poukazu je vám k dispozici okamžitě po připsání platby.

Navíc se nemusíte strachovat, že svým blízkým nadělíte nevhodný dárek. Obdarovaný si sám vybere, na které pořady a filmy se chce dívat. Příjemným bonusem také je, že poukazy a kupony mají dlouhou expiraci. Veškeré dárkové karty jsou navíc také lokalizované pro české účty a po celou dobu nákupu a aktivace dárkových kuponů je vám k dispozici česky hovořící zákaznická podpora. 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama