jiz-za-par-hodin-odstartuje-24hodinovy-livestream-nvidia-eventu-game-24-ve-kterem-muzete-vyhrat-skvele-ceny
Novinka Již za pár hodin odstartuje 24hodinový livestream NVIDIA eventu GAME 24, ve kterém můžete vyhrát skvělé ceny

Již za pár hodin odstartuje 24hodinový livestream NVIDIA eventu GAME 24, ve kterém můžete vyhrát skvělé ceny

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 9. 2014 16:00 6

Společnost NVIDIA zve všechny fanoušky PC gamingu na akci GAME 24, která odstartuje zítra ve 3 hodiny ráno v Londýně.

Reklama

Aby si mohli tuto akci užít také lidé doma u monitorů, bude akce živě streamována. Stream se bude skládat ze živého vysílání a předtočených záběrů. Těšit se můžeme na velkou oslavu PC gamingu a samozřejmě představení nových produktů od NVIDIA. K vidění bude e-sport, herní novinky, stavby počítačových sestav, hvězdy progamingové scény, hráčské celebrity a celá řádka dalších věcí. Sledovat budeme moci turnaj v DotA 2, v němž se střetnou týmy jako Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker či Alliance. Během celého přenosu lze vyhrát také zajímavé ceny. 

Již za pár hodin odstartuje 24hodinový livestream NVIDIA eventu GAME 24, ve kterém můžete vyhrát skvělé ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Přímo v Londýně potom budou k vidění ještě neuvedené herní tituly od Ubisoftu, Deep Silver, 2K, Bandai Namca a dalších vývojářských studií. Vyzkoušet a prohlédnout si zde bude možné VR headset Oculus Rift či hraní ve 4K rozlišení. Nebudou chybět ani různá vystoupení na stage, párty a samozřejmě ani řada cen. Živý 2hodinový přenos přímo z Londýna bude probíhat mezi 20:30 a 22:30 hodinou našeho času. 

Event NVIDIA přinese možnost vyhrát některou z cen i fanouškům doma u monitorů. NVIDIA bude mimo jiné rozdávat herní kódy ve Twitch chatu. Takto rozdá 10 her každou hodinu. Vše, co musí člověk pro výhru udělat, je být na chatu a číst. Rozdávány budou hry, o kterých bude v přenosu řeč. Zástupci NVIDIA se budou lidí ptát přímo na chatu na určitá hesla, která budou náhodně generovaná. Vítězové pak budou vybráni přímo z chatu a budou jim zprávou zaslány klíče na vyhranou hru. Hesla budou formulovaná velice jednoduše, takže by měli bez problémů porozumět i lidé, kteří příliš nevládnou angličtinou.  

Další ceny bude možné vyhrát postnutím fotografie své "domácí GAME 24 pařby s kamarády" na Twitter nebo Instagram s tagem #GAME24, který se objeví na zdi eventu. Každou hodinu vybere NVIDIA jednu vítěznou fotografii, která získá jednu z 24 cen, mezi nimiž je například šest monitorů Acer XB280HK se 4K rozlišením a technologií G-Sync, dvanáct setů periferií od Logitech a šest setů 8GB DDR3 paměťových modulů a 240GB SSD ze série HyperX od Kingston. 

Hlavní cenou živého přenosu je potom herní počítač značky Falcon Northwest "Jade Tiki" v barvách GeForce. K získání této hlavní ceny bude zapotřebí vysoké nasazení v průběhu celého přenosu. Fanoušci budou moci postupně sbírat 12 písmen a rozluštit z nich šifru. Každé dvě hodiny se v chatu objeví jedno písmeno šifry. V případě rozluštění, stačí šifru zadat do soutěžního portálu a čekat. První fanoušek, který zadá správné slovo, získá zmíněnou herní sestavu. Společně s šifrou budou soutěžící do jednoduchého formuláře zadávat také informace o sobě. Dokumenty budou překládány do více jazyků, nicméně samotný stream poběží samozřejmě v angličtině. 

Celkově bude možné vyhrát ceny za přibližně 50 000 dolarů, tedy více než milion korun.

Livestream GAME 24 budete moci sledovat zde:

Více informací o celé akci se můžete dozvědět v tomto odkazu.

 Zdroj: NVIDIA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama