kdy-vyjdou-nove-verze-ios-ipados-a-macos
Apple Novinka Kdy vyjdou nové verze iOS, iPadOS a macOS?

Kdy vyjdou nové verze iOS, iPadOS a macOS?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2019 18:00

Apple v týdnu představil nové iPhony a další jablečné produkty, které se do prodeje dostanou v následujících týdnech. Kromě toho jsme se v průběhu tiskové konference, která se uskutečnila v Cupertinu, dozvěděli, kdy vyjdou finální verze systémů iOS 13.1, iPadOS 13.1, tvOS 13 a macOS 10.15 Catalina.

Reklama

iOS 13 přináší vylepšení napříč celým systémem. Těšit se můžete na zejména rychlejší a lépe optimalizovaný systém, přepracované Fotky a editor fotek, nebo vylepšení bezpečnosti. Vyzdvihnout si zaslouží také tmavý režim či chcete-li tzv. Dark Mode, po kterém uživatelé volali dlouhá léta a který má šetřit oči a přispět k jejich menšímu namáhání za šera či jinak snížených světelných podmínek. OTA aktualizace na nový iOS 13 vyjde 19. září. V poslední den v září se dočkají updatu i majitelé tabletů iPad, na které dorazí iPadOS ve verzi 13.1.

Operační systémy watchOS 6 a tvOS 13 vychází shodně ve stejný den, tedy 19. září. Nejasno tak zatím panuje pouze v otázce, kdy americký gigant uvolní macOS 10.5 Catalina. Apple si zatím konkrétní termín nechal pro sebe, během keynote pouze vágně uvedl, že majitelé počítačů se dočkají v říjnu.

Kdy vyjdou nové verze iOS, iPadOS a macOS?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama