Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde ještě letos a s českým dabingem
i Zdroj: Warhorse Studios
Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde ještě letos a s českým dabingem

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde ještě letos a s českým dabingem

David Jiránek

David Jiránek

19. 4. 2024 13:50 17

Warhorse Studios lákalo na novou hru, ze které se podle očekávání vyklubalo pokračování Kingdom Come. Druhý díl bude větší, propracovanější, a hlavně hned od vydání s českým dabingem.

Reklama
Reklama

Sledovat odhalení Kingdom Come: Deliverance 2 byla pastva pro oči každého fanouška českých herních vývojářů. Profesionálně vytvořené video prokládané herními záběry a informacemi od herců i vývojářů dávalo znát, že se u nás tvoří AAA titul, na který můžeme být pyšní. Nyní už ale k detailům.

Druhý díl akčního RPG z první osoby bude opět sledovat cestu Jindřicha ze Skalice. Jeho pomsta padlých rodičů ho zavede do Českého ráje a Kutné Hory. Tvůrci slibují dvojnásobnou rozlohu herního světa.

Hru opět rozpohybuje CryEngine, který byl tak trochu i achillovou patou prvního dílu. Šest let starý titul totiž čelil propadům snímků a obecně horší optimalizaci. Ta se zlepšila až časem. Technickou stránku hry připomínají i obrázky, které si můžete prohlédnout v galerii níže. Druhý díl vypadá už na první pohled o něco lépe, avšak třeba na první Unreal Engine 5 tituly nemá. Za grafiku se ale Warhorse stydět určitě nemusí.

Český dabing a termín vydání

Lokální hráče může dále těšit český dabing. Ten v jedničce řadu let chyběl a do hry se dostal až jako fanouškovský projekt s posvěcením samotného studia. Ve dvojice ho najdeme už od prvního dne.

Titul by měl nabídnout ještě hlubší RPG prvky. Například okolní lidé ve vesnici budou reagovat na vaše činy. Pokud se večer opijete a budete nahý pobíhat venku, ráno si vyslechnete pár názorů. Obyvatelům se můžete následně omluvit, nebo je poslat…

Na titulu pracuje přes 250 lidí a vydání se máme dočkat ještě letos. Přesné datum není známo, ale nejspíše půjde o konec roku. Zahrajeme si na počítačích a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama