kingston-uvadi-novou-generaci-firemniho-flash-disku-d300s
Novinka Kingston uvádí novou generaci firemního flash-disku D300S

Kingston uvádí novou generaci firemního flash-disku D300S

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2018 22:00

Společnost Kingston přidala ke svému šifrovanému USB flash-disku IronKey D300, který nedávno získal ocenění  Cyber Defense 2018 Global Awards, dvě nová vylepšení jeho správy a zabezpečení. Konkrétně se jedná o certifikaci pro bezpečnostní standard FIPS 140-2 Level 3 a 256bitové AES hardwarové šifrování v režimu XTS. Nová verze Serialized (kódově D300S) se již začala prodávat a je dostupná v kapacitách 4, 8, 16, 32, 64 a 128 GB.

Reklama

Nová generace flash-disku IronKey vychází z poznatků praktického použití tohoto zařízení ve firemním prostředí a dále posiluje jeho možnosti zabezpečení. Inovovaný model D300S nyní umí používat virtuální klávesnici, aby zabezpečil heslo uživatele proti programům zaznamenávajících zmáčknuté klávesy, například pokud zaměstnanci musí používat flash-disk mimo bezpečné firemní počítače. Zařízení má zároveň natištěný unikátní čárový a číselný kód pro snadnou identifikaci v rámci velkých společností a snadnější administraci.

IronKey D300S zachovává veškeré předchozí bezpečnostní funkce, jako certifikace FIPS 140-2 a AES hardwarové šifrování. Odolné kovové tělo flashky je vyplněné epoxidovým lepidlem, které v případě násilného vniknutí k paměti roztrhne čipy a zničí veškerá data. Zůstává i možnost pořídit managed verzi, D300SM, která lze vzdáleně spravovat buď přes IronKey EMS, nebo nově i přes prostředí Safe Console.

 Kingston uvádí novou generaci firemního flash-disku D300S
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama