komunikator-lg-expo-od-prosince-jiz-v-usa
Novinka Komunikátor LG eXpo - od prosince již v USA

Komunikátor LG eXpo - od prosince již v USA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 12. 2009 15:00

Chytrý telefon GW820 od výrobce LG se dostane na americký trh již koncem tohoto roku. My ostatní si musíme prozatím počkat.

Reklama

O úmyslu amerického operátora AT&T zařadit do své nabídky nejnovější komunikátor LG GW820 (eXPo) s operačním systémem Windows Mobile 6.5 se na zahraničních serverech mluví už nějaký ten čas. Operátor nyní oznámil, že novinka od LG  se dostane do prodeje již 7. prosince. Design může a nemusí vyhovovat každému , osobně mi až moc připomíná legendární  TyTN II od HTC, ale to je pouze můj subjektivní pocit. Rozhodně ale nemluvíme o žádném ořezávátku, parametry přístroje budí respekt, posuďte sami. 

Komunikátor LG eXpo - od prosince již v USA
i Zdroj: PCTuning.cz

Komunikátor LG eXpo - od prosince již v USA
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně jako konkurent HTC Touch HD2 dostal do vínku opravdu rychlý procesor Qualcomm Snapdragon, který se dnes řadí k absolutní špičce. Mezi další silné vlastnosti patří 5 megapixelový fotoaparát, plnohodnotná QWERTY klávesnice, GPS, podpora microSD o maximální kapacitě až 16 GB, 3,2" displej schopný zobrazit 800 x 480 pixelů, akumulátor s kapacitou 1500 mAh a podpora datové sítě HSPA 7,2 Mb/s (High Speed Packet Access) operátora AT&T. Šťastní zákazníci amerického operátora si můžou komunikátor po uzavření smlouvy koupit již 7.prosince.

Zdroj: tmcnet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama