lamborghini-predstavilo-luxusni-smartphone-88-tauri
Novinka Lamborghini představilo luxusní smartphone 88 Tauri

Lamborghini představilo luxusní smartphone 88 Tauri

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 12. 2014 21:00 6

Automobilka, která stojí za jedněmi z nejluxusnějších vozů světa, představila vlastní smartphone. Milovníci rychlé jízdy by si rozhodně neměli nechat ujít Lamborghini 88 Tauri.

Reklama

Srdcem zařízení je procesor Snapdragon 801 taktovaný na 2,3 GHz, jemuž zdatně sekundují 3 GB operační paměti. Kdo čekal, že půjde o naleštěné ořezávátko, jako v případě Ferrari Liquid E, může si oddechnout.

Část z vestavěné 64 GB paměti ukrajuje systém Google Android 4.4.4 KitKat. Pokud by vám místo někdy nestačilo, můžete využít slot pro microSD karty.

Dominantou čelní strany telefonu je pětipalcový displej s Full HD rozlišením a osmimegapixelovým fotoaparátem pro selfie a videohovory, zadní foťák se může pochlubit rozlišením dvacet megapixelů a logem Lamborghini.

Šťávu luxusnímu zařízení, jehož vzhled staví na prošívané pravé kůži, lisované oceli a charakteristických designových prvcích automobilky, dodává 3200mAh akumulátor.

Cena Lamborghini 88 Tauri je vysoká. Případní zájemci si musí připravit 6 000 dolarů, v přepočtu 135 000 Kč.

Že smartphone není žádná tuctovka, dokládá také skutečnost, že je vyroben v omezeném počtu 1947 kusů. Firma tímto číslem odkazuje na ročník narození Tonina Lamborghiniho, syna zakladatele Lamborghini Ferruccia.

Zdroj: hi-tech.mail.ru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama