Lamborghini supersport, ten má kdekdo, ale co Lambo PC skříň? Kdo z vás to má?
i Zdroj: LIAN LI
Novinka Lamborghini supersport, ten má kdekdo, ale co Lambo PC skříň? Kdo z vás to má?

Lamborghini supersport, ten má kdekdo, ale co Lambo PC skříň? Kdo z vás to má?

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

17. 6. 2024 15:40 2

No? Kdo z vás to má? Na to se kdysi ptal buldozer Jyrka (ano, Y) svých voličů, ale o to tu až tak nejde. Jde tu především o Lamborghini PC skříň, která je... skoro obyčejná.

Reklama

Pochopitelně samotná firma Lamborghini se nevrhla na výrobu PC haraburdí, ale tuto skříň připravuje ve spolupráci se společností Lian Li. Základem se stal model Lian Li 011D, který byl vyšperkován o skutečné karbonové doplňky a extra 5" displej pro podrobné údaje (teplota, otáčky větráků apod.) o vašem stroji. To nejdůležitější je ale autentické logo Lamborghini, které samo o sobě má cenu zlata. K tomu okna, RGB, plus nějaké to barvené doladění, že ano, a je tu limitovaná edice s počtem 6498 kusů. Ale čekal jsem tedy vyšší cenu, ušmudlaných tři sta babek za luxusní ojedinělou Lambo edici, to je přece jasný kauf!

Nicméně, pokud se na to podíváme z pohledu zákazníka a fanouška firmy Lamborghini, který patrně o své vozidlo náležitě pečuje ve vyhřáté garáži (jedné z mnoha), tak tahle skříň bude dotvářet správný dojem. Máte Lambo fáro, Lambo hadry, Lambo voňavku, Lambo toaletní papír, tak teď luxusní garáž doplní i Lambo case. Bohužel komponenty budou muset být od těch nízkých, neurozených výrobců, jako Asus, Gigabyte nebo MSI. Ale nakonec proč ne? Jsem si jistý, že tahle limitka zmizí jak pára nad hrncem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama