lenovo-yoga-3-pro-tablet-s-projektorem-a-podporou-technologie-dolby-atmos
Novinka Lenovo Yoga 3 Pro: Tablet s projektorem a podporou technologie Dolby Atmos

Lenovo Yoga 3 Pro: Tablet s projektorem a podporou technologie Dolby Atmos

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 12. 2015 09:30 3

Firma Lenovo představila novou generaci multimediálního tabletu Yoga. Oproti předchozímu modelu přichází novinka 3 Pro v kompaktnější velikosti a s projektorem, s nímž dokážete z dostatečné vzdálenosti vykouzlit na stěně nebo projekčním plátně i 70palcový obraz.

Reklama

Yoga 3 Pro sází na elegantní design, když kombinuje hliníkové tělo s imitací kůže na zadní části. Přístroj na první pohled zaujme svým jasným 10,1palcovým QHD displejem s rozlišením 2 560 × 1 600 pixelů, což dává hustotu 299 bodů na palec. Obrazovka a tělo tabletu jsou navíc odolné proti stříkající vodě nebo náhodnému polití.

Nejdůležitějším prvkem tabletu je však jeho vestavěný pikoprojektor, který dokáže na stěnu nebo strop promítat obraz o úhlopříčce až 70 palců. Nabízí však pouze 50 lumenů světelnosti, což znamená, že na trochu slušný obraz bude třeba zcela temná místnost a rozhodně to nebude žádná nádhera.

Nové Lenovo je dále vybaveno slotem pro microSIM a podporou LTE, pro slušné ozvučení JBL reproduktory s technologií Dolby Atmos a dvojicí fotoaparátů: zadní má rozlišení 13 Mpx, čelní je 5Mpx. S 10 200mAh baterií je podle výrobce na jedno nabití schopen tablet běžet až 18 hodin. Uvnitř zařízení najdeme tikat čtyřjádrový čip Intel Atom x 5-Z8500 a operační paměť 2 GB, což bezpečně stačí na rozpohybování operačního systému Android 5.1 Lollipop. Úložný prostor nabízí 32 GB + rozšíření díky microSD kartám o dalších 128 GB.

Tablet Lenovo Yoga Tab 3 Pro bude na našem trhu dostupný od začátku prosince za 16 999 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama