Léto plné slev je tady! Xiaomi zlevňuje o tisíce a z nabídky si vybere opravdu každý
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Léto plné slev je tady! Xiaomi zlevňuje o tisíce a z nabídky si vybere opravdu každý

Léto plné slev je tady! Xiaomi zlevňuje o tisíce a z nabídky si vybere opravdu každý

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 7. 2022 10:36

Xiaomi do konce července nabízí parádní slevy na vybrané mobily a AIoT vybavení pro chytrou domácnost. V akci pořídíte Xiaomi 12, Redmi Note 10 a další telefony. Slevy dosahují až 3 000 Kč a k vybraným smartphonům získáte dárkovou sadu.

Reklama

Xiaomi 12

Pouze do 31. července 2022 v rámci akce Léto plné slev si můžete od Xioami pořídit aktuální vlajkovou loď Xiaomi 12 ve verzi (8 + 128 GB) za vynikající cenu 16 990 Kč. Běžně přitom stojí 19 990 Kč. Disponuje 6,28palcovým AMOLED displejem s rozlišením FHD+ (2400 × 1080 pixelů). Nejen profesionální fotografové a filmaři ocení profesionální kalibrací barev a rychlé 67W nabíjení.

V nabídce je i elegantní Xiaomi 12X, taktéž s rychlým 67W kabelovým turbo nabíjením. K dispozici je nyní za skvělých 13 990 Kč. Při koupi jakéhokoliv telefonu řady Xiaomi 12 zároveň získáte jako dárek k nákupu předplatné YouTube Premium na tři měsíce zdarma a šesti měsíční záruku na výměnu displeje. Navíc ještě exkluzivní dárkovou sadu v hodnotě až 1 500 Kč.

Všechny telefony a AIoT výrobky pro chytrou domácnost najdete v rámci akce Léto plné slev na stránkách oficiálního e-shopu Xiaomicesko.cz a ve všech Xiaomi prodejnách.

Léto plné slev je tady! Xiaomi zlevňuje o tisíce a z nabídky si vybere opravdu každý
i Zdroj: PCTuning.cz

Skvělé ceny

Jedním z cenově i výkonově nejzajímavějších modelů v letní nabídce je Redmi Note 10 Pro se 128 GB úložištěm a 6 GB RAM. V prodeji je za pouhých 6 990 Kč. Mezi zlevněné produkty se dostala i loňská podzimní vlajková loď Xiaomi 11T. S ní můžete díky pokročilé umělé inteligenci Al Cinema a speciálním režimům, jako je Magic Zoom nebo Time Freeze natáčet videa v profesionální filmové kvalitě. Původní cena Xiaomi 11T (8 + 128 GB) činí 12 990 Kč, ale v rámci letní akce je tento telefon k dispozici už za 9 990 Kč.

Během Léta plného slev výhodně nakoupíte i telefony značky POCO. V nabídce je například našlapaný herní telefon POCO X4 Pro 5G s displejem se 120Hz obnovovací frekvencí.

Robotický vysavač 

Akce se kromě mobilních telefonů vztahuje také na řadu AIoT produktů pro chytrou domácnost. Od 11. července je zlevněna například elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 a chytrý robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop 2. Ten je nyní v nabídce za pouhých 5 990 Kč.

Domácnost automaticky vysaje i vytře zcela bez práce. Díky pokročilým senzorům se spolehlivě a bezpečně vyhne poházeným hračkám i třeba křehké váze.

Všechny zde zmíněné, ale i mnoho dalších zlevněných produktů naleznete na xiaomicesko.cz a ve všech Xiaomi prodejnách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama