levna-alternativa-apple-pencil-od-logitechu-miri-do-obchodu
Novinka Levná alternativa Apple Pencil od Logitechu míří do obchodů

Levná alternativa Apple Pencil od Logitechu míří do obchodů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2018 12:00 1

Společnost Logitech dnes oznámila, že všestranné digitální pero Crayon pro iPad s 9,7palcovým displejem, které bylo dosud k dispozici jen studentům ve školách, nabídnou od 12. září také oficiální prodejny Applu.

Reklama

Logitech Crayon využívá technologii Apple Pencil (nepodporuje však citlivost na přítlak), aby zajistil přesnou práci napříč aplikacemi. Díky funkci pro potlačení reakce na dotyk dlaně si při práci s Crayonem můžete bez obav pohodlně opřít ruku o displej. Chytrý hrot pera dynamicky nastavuje tloušťku čáry, takže lze snadno přejít ze silných čar na tenké pouhou změnou sklonu hrotu – podobně jako u obyčejné tužky.

Další výhodou je, že Crayon se okamžitě připojí k iPadu bez nutnosti párování. Stačí stisknout tlačítko pro zapnutí pera a můžete hned začít tvořit. Baterie v peru vydrží po úplném nabití až 7 hodin aktivního psaní.

Podle výrobce Logitech je pero Crayon ideální pro každou tvůrčí činnost nebo výuku. Je navrženo tak, aby se dalo snadno uchopit a pohodlně držet i v malé ruce, jeho tvar zabraňuje skutálení ze stolu, je dostatečně robustní, aby odolalo „destrukčním pokusům“ zvídavých dětí, a vydrží pády z výšky až 1,2 metru. Pryžová krytka dobíjecího portu je pevně připojena k peru, aby se neztratila.

Digitální pero Logitech Crayon bude možné zakoupit na Logitech.com, Apple.com a v prodejnách Applu v průběhu září a od října by mělo být dostupné všude za doporučenou maloobchodní cenu 69,99 dolaru. Pro školy v USA a Kanadě je Crayon k dostání za speciální cenu 49,99 dolaru.

Levná alternativa Apple Pencil od Logitechu míří do obchodů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama