Levnější, ale stále bezdrátový, SteelSeries uvádí nový headset Arctis Nova 4
i Zdroj: SteelSeries
Novinka Levnější, ale stále bezdrátový, SteelSeries uvádí nový headset Arctis Nova 4

Levnější, ale stále bezdrátový, SteelSeries uvádí nový headset Arctis Nova 4

David Jiránek

David Jiránek

1. 6. 2023 17:50 1

SteelSeries představilo nový headset ze série Acrtis Nova a překvapivě nemá lichou číslovku. Zařadí se mezi bezdrátové modely, avšak hráčům stále nabídne atraktivní cenovku.

Reklama

Arctis Nova 4 se zařadí mezi levnější modely výrobce. Oproti modelu Arctis Nova 7 zde totiž nenajdeme Bluetooth připojení. Stále se ale můžete spolehnout na Quantum 2.0 technologii, tedy bezdrátové připojení skrze dongle.

Opět nechybí nové Hi-Fi měniče, které výrobce aktualizoval pro řadu Nova. Užijete si tak prostorový 360° zvuk, který lze upravovat v aplikaci Sonar, která je součástí SteelSeries GG softwaru.

Headset váží pouhých 262 gramů a nabízí konstrukci obdobnou jako vyšší modely. To znamená, že váhu headsetu rozloží nastavitelný pásek pod hlavovým mostem a náušníky jsou vybavené pohodlnou paměťovou pěnou. Systém ComfortMAX zajistí, že ani po celém dni vás sluchátka nebudou tlačit.

Mikrofon lze zasouvat do konstrukce a nabízí odstranění okolního hluku pomocí AI algoritmů. Plně postačí na konverzaci přes Discord, TeamSpeak nebo Zoom.

Cena byla stanovena na 130 euro a k dispozici je varianta 4P pro PlayStation, 4X pro Xbox a 4 pro PC. Novinka je tedy o 70 euro levnější, než Arctis Nova 7. Prodej by měl začít u lokálních prodejců již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama