lg-stylus-2-obsahuje-prijimac-digitalniho-rozhlasu-dab
Novinka LG Stylus 2 obsahuje přijímač digitálního rozhlasu DAB+

LG Stylus 2 obsahuje přijímač digitálního rozhlasu DAB+

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 3. 2016 10:15

Jihokorejská firma LG představila chytrý telefon Stylus 2 již na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně, ale teprve až nyní uvedla, že podporuje digitální formát rozhlasového vysílání DAB+ (Digital Audio Broadcasting).

Reklama

LG Stylus 2 je phablet vybavený dotykovým perem. Rozměrný IPS displej má úhlopříčku 5,7 palce. Vzhledem k úhlopříčce je ale HD rozlišení displeje nízké (1 280 × 720 obrazových bodů). Použit je čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz. Operační paměť má kapacitu 1,5 GB, uživatelské úložiště pak pojme 16 GB dat. Telefon nabízí microSD paměťové karty a má 3000mAh baterii.

Hlavní fotoaparát je 13megapixelový, ten přední pro autoportréty osmimegapixelový. Podporovány jsou sítě čtvrté generace LTE a na internet se lze připojit i přes WiFi 802.11 b/g/n.

Operační systém Android 6.0 Marshmallow je doplněn o nadstavbu LG, která obsahuje i speciální aplikace využitelné stylusem, jenž má speciální hrot. Kromě podpory dotykového pera je LG Stylus 2 zajímavý také tím, že obsahuje přijímač DAB+ (a DAB). Digitální rádio u nás ale nemá v tuto chvíli na růžích ustláno, v provozu je zatím něco málo přes deset vysílačů (např. Evropa 2, Frekvence 1 či Blaník).

Na druhou stranu, našince to nijak mrzet nemusí, protože do Česka telefon oficiálně hned tak nezamíří.

LG Stylus 2 obsahuje přijímač digitálního rozhlasu DAB+
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: LG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama