logitec-pripravuje-nove-externi-vypalovacky
Novinka Logitec připravuje nové externí vypalovačky

Logitec připravuje nové externí vypalovačky

Michal Kleman

Michal Kleman

28. 12. 2008 00:00 7

Stalo se vám někdy, že jste se dostali k počítači, ze kterého bylo potřeba něco zazálohovat, nebo prostě jen vypálit, a přístroj ke kterému jste přišli neměl pořádnou vypalovačku? Logitec nabídne jednoduché řešení.

Reklama

Firma Logitec připravuje nové externí DVD vypalovací mechaniky. Jednou z jejich předností bude i velmi nízký profil, oba modely mají výšku pouze 1,7cm. Šířka a délka je pak téměř neovlivnitelná, vzhledem k rozměrům optických disků, takže bude velmi podobná klasickým mechanikám. Šířka je 13,3cm, délka pak 16cm. Váha přenosné vypalovačky Logitec LDR-PMD8U2L je 415g.

Logitec připravuje nové externí vypalovačky
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové vypalovačky připojíte přes rozhraní USB, které je dnes dostupné snad na každém počítači. Zapisování probího až 8x pro DVD+R/-R/-RW, 6x na DVD+R/-R DL a DVD-RW a na DVD-RAM můžete zapisovat až 5x rychlostí. Zapisování na CD-R/-RW pak probíhá až 24x rychlostí. Cena mechanik je $92 (bez daně a marže), tedy asi 2000Kč, což je cena relativně vysoká. Černý model by měl být dostupný "každou chvílí," kdo chce stylový červený, musí si počkat do ledna (I.2009).

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama