logitech-g-pro-mechanical-gaming-keyboard-se-zacne-prodavat-v-breznu
Novinka Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard se začne prodávat v březnu

Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard se začne prodávat v březnu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2017 09:30

Představena byla nová mechanická herní klávesnice s celým názvem Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard, která je účelově zkonstruována pro profesionální soupeření.

Reklama

Logitech G Pro má kompaktní design bez numerického bloku, což umožňuje snadněji s ní cestovat na turnaje a uvolní se tím i místo na stole pro pohyb s méně citlivou myší. Klávesnice je vyztužena ocelovou zadní deskou, která by měla přispívat k lepší stabilitě a pevnosti pro hraní a připojuje se přes microUSB konektor, výhodou je oddělitelný kabelový systém.

V další výbavě najdeme vlastní vestavěnou paměť a mechanické spínače Romer-G, které mají nízký zdvih pro sepnutí 1,5 mm a podle výrobce tak zaregistrují stisk tlačítka až o 25 procent rychleji než standardní mechanické spínače.

U pořádné herní klávesnice nemůže chybět ani přizpůsobitelné RGB podsvícení. Prostřednictvím aplikace Logitech Gaming Software (LGS) si hráči mohou vybrat a přizpůsobit barvu podsvícení každé jednotlivé klávesy – vybírat lze z 16,8 milionu barevných odstínů.

Cena a dostupnost

Očekává se, že mechanická herní klávesnice Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard bude k dostání v České republice koncem března za doporučenou maloobchodní cenu 3 990 Kč.

Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard se začne prodávat v březnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama