logitech-g203-prodigy-gaming-mouse-prichazi-na-cesky-trh
Novinka Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse přichází na český trh

Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse přichází na český trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2017 11:30 3

Společnost Logitech obohatila své portfolio produktů o novou myš s názvem G203 Prodigy Gaming Mouse, která byla navržena s cílem rozšířit možnosti hraní na počítači.

Reklama

Podle výrobce nová myš poskytuje díky odlehčenému ergonomickému designu pohodlí i při dlouhém hraní. S počítačem komunikuje rychlostí až 1 000 hlášení za sekundu (snímač poskytuje rozlišení 200 až 6 000 dpi). Ve výbavě G203 Prodigy Gaming Mouse dále najdeme i vyspělé napružení tlačítek, které pomáhá, aby levé i pravé tlačítko myši bylo okamžitě připraveno k dalšímu kliknutí, a snižuje sílu potřebnou pro klik.

Samozřejmostí je možnost myš nastavit pomocí Logitech Gaming Software (LGS), čímž získáte přístup k více než 300 herních profilů a inteligentnímu podsvícení, které reaguje na herní akce. K dispozici je 16,8 milionu barev různých úrovní jasu, které lze přizpůsobit podle svého stylu, systému či prostředí. Hráči si také pomocí LGS mohou nakonfigurovat libovolné z šesti tlačítek a zjednodušit si tak herní akce. Lze též zvolit čtyři nastavení citlivosti dpi a přepínat mezi nimi během hry. Všechna nastavení se ukládají přímo do paměti myši a lze je používat na libovolném PC, ke kterému myš připojíte, bez nutnosti instalovat software či znovu konfigurovat nastavení.

Očekává se, že Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse bude v České republice dostupná ještě během ledna za doporučenou maloobchodní cenu 1 109 Kč.

 Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse přichází na český trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama