logitech-g604-lightspeed-herni-bezdratova-mys-se-snimacem-hero
Novinka Logitech G604 Lightspeed: herní bezdrátová myš se snímačem HERO

Logitech G604 Lightspeed: herní bezdrátová myš se snímačem HERO

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 9. 2019 15:00

V nabídce společnosti Logitech se zabydlela nová myš G604 Lightspeed, která se chlubí bezdrátovým rozhraním a technologií Lightspeed. Kromě toho novinka zaujme i kvalitním snímačem HERO s rozlišením 16 000 dpi.

Reklama

G604 Lightspeed nabízí šest palcem ovladatelných tlačítek, abyste mohli hrát, jak nejlépe dokážete, a s přehledem tak zvládli i ty nejnáročnější herní úkoly. Ve výbavě myši dále najdete bezdrátovou technologii Lightspeed, která umožňuje bezlagové ovládání, a špičkový optický senzor G HERO, který dokáže snímat při rychlosti pohybu až 400 ips (přes 10 m/s).

Kromě toho mohou uživatelé stisknutím tlačítka přepnout z připojení Lightspeed na Bluetooth a ovládat tak pomocí jedné myši dva různé počítače. „Jedna AA baterie vydrží až 240 hodin intenzivního hraní při použití bezdrátové technologie Lightspeed a až 5,5 měsíce při použití technologie Bluetooth,“ tvrdí výrobce.

G604 je vybavena patnácti programovatelnými ovládacími prvky, rychlým skrolovacím kolečkem s duálním režimem a jak už bylo zmíněno, i šesticí palcem ovladatelných tlačítek. Podle Logitechu lze novinku snadno naprogramovat pomocí softwaru G HUB - tato chytrá herní utilita umožňuje hráčům vytvářet vlastní profily a upravovat funkce každého tlačítka.

Cena a dostupnost

Bezdrátová herní myš Logitech G604 Lightspeed bude k dostání v České republice za doporučenou cenu 2 769 Kč.

Logitech G604 Lightspeed: herní bezdrátová myš se snímačem HERO
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama