Logitech má nové herní příslušenství: myš koupíte za 4 000 Kč, klávesnici od 5 000 Kč
i Zdroj: Logitech / G Pro press kit
Hardware Novinka Logitech má nové herní příslušenství: myš koupíte za 4 000 Kč, klávesnici od 5 000 Kč

Logitech má nové herní příslušenství: myš koupíte za 4 000 Kč, klávesnici od 5 000 Kč

Jakub Fišer

Jakub Fišer

5. 9. 2023 09:30 9

Švýcarská společnost Logitech rozšiřuje svou řadu G herních periferií o novou klávesnici a myš, kterými cílí na profesionální, či alespoň poloprofesionální hráče a fanoušky esportu. Oba produkty tomu mají uzpůsobené funkce – hlavně nízkou váhu a rychlou odezvu.

Reklama

Myš G Pro X Superlight 2 a klávesnice G Pro X TKL Lightspeed

Nová myš se jmenuje Logitech G Pro X Superlight 2 a jméno rozhodně nelže, hmotnost zařízení totiž činí 60 gramů. Nutno zmínit také vylepšené senzory, jako je Hero 2, který dokáže snímat 500 palců za sekundu a až 32 tisíc pixelů na palec. Mezi další nové (či vylepšené) funkce patří připojení USB-C a výdrž baterie až 95 hodin.

Klávesnice vyloženě nenadchne svou lehkostí, tuto specifikaci však u podobného zařízení ani nevyhledáváte. Novinka se jmenuje Logitech G Pro X TKL Lightspeed a nabízí vylepšený stisk kláves, lehce upravený systém RGB podsvícení a třeba také technologii Lightspeed wireless, díky které se okamžitě spojí se stejným přijímačem jako myš.

Pro připojení této klávesnice můžete kromě dedikovaného přijímače využít také Bluetooth nebo kabel USB-C. Výdrž při bezdrátovém fungování je uváděna na 50 hodin. Potěší ale cestovní pouzdro přímo v balení.

Cena a dostupnost

Obě novinky ze segmentu herního příslušenství vstupují na na trh ještě dnes. Cena myši je tedy stanovena na 3 999 Kč včetně DPH. Na českém trhu je aktuálně k mání první generace myši za cenu kolem 3 000 Kč včetně DPH.

Klávesnice stojí pro změnu 5 499 Kč včetně DPH. Stejně jako myš, i klávesnice bude k dostání v několika variantách: bílá, černá a svítivě růžová.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama