logitech-predstavuje-reproduktory-z337-bold-sound-s-rozhranim-bluetooth
Novinka Logitech představuje reproduktory Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth

Logitech představuje reproduktory Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2016 05:00

Pokud už vás nebaví poslouchat hudbu přes sluchátka, možná vás zaujme, že společnost představila bezdrátový reproduktor Logitech Z337 Bold Sound. Jeho největší předností je, že umožňuje streamovat písničky z několika různých zařízení a mezi nimi pak snadno kdykoli přepínat.

Reklama

K přepnutí zdroje zvuku stačí stisknout tlačítko Pause na jednom zařízení a pak tlačítko Play na jiném a můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu, aniž byste je museli s reproduktory opětovně párovat.

Kromě bezdrátového spojení můžete k připojení zdroje zvuku využít buď 3,5 mm jack, konektor nebo RCA (cinch), takže snadno připojíte monitor, počítač, televizi nebo herní konzoli, a přitom budete mít stále k dispozici bezdrátové připojení pro jiná zařízení.

Reproduktorový systém s výkonem 80 wattů je vybaven ovladačem na kabelu, který si můžete umístit na vhodné místo, kde jím budete moci pohodlně ovládat důležité funkce, jako jsou napájení, hlasitost a párování zařízení připojovaných přes Bluetooth, a rovněž má konektor pro připojení sluchátek pro chvíle, kdy budete chtít hudbu poslouchat v soukromí. Pomocí samostatného ovládacího prvku můžete navíc řídit hlasitost basů.

Očekává se, že reproduktory Logitech Z337 Bold Sound budou k dostání v průběhu října za doporučenou maloobchodní cenu 2 199 Kč.

Logitech představuje reproduktory Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama