logitech-touch-lapdesk-n600-podlozka-pod-notebook-s-vicedotykovym-touchpadem
Novinka Logitech Touch Lapdesk N600: Podložka pod notebook s vícedotykovým touchpadem

Logitech Touch Lapdesk N600: Podložka pod notebook s vícedotykovým touchpadem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 6. 2011 06:00 3

Podložky pod notebooky mají většinou účel chladit, některé jsou vybavené lepšími reproduktory. Novinka od Logitech zase disponuje 5” multidotykovým touchpadem.

Reklama

Logitech má již ve svém portfoliu velký počet podložek pod notebook, ať už s aktivním ventilátorem nebo třeba i zabudovanými reproduktory. Novou podložkou pod notebook je Touch Lapdesk N600. Podložka je pasivní a tak v ní nenajdete žádný ventilátor. Je však navržena tak, aby dobře odváděla teplo od notebooku.

Touch Lapdesk N600 je ale větší, než obyčejné podložky. Vedle něj je totiž ještě část, na které je velký touchpad a pár tlačítek. Tato část se dá jednoduše vsunout do podložky, kde nepřekáží, pokud ji přepravujete třeba v batohu. Touchpad má úhlopříčku 5 palců a podporuje multidotyková gesta.

Logitech Touch Lapdesk N600: Podložka pod notebook s vícedotykovým touchpadem
i Zdroj: PCTuning.cz

Proto, abyste mohli používat touchpad, budete potřebovat jeden volný USB port, do které umístíte bezdrátový Unifying přijímač. Touch Lapdesk N600 se na pultech obchodů objeví za cenu 70 dolarů (1 200 Kč). Používáte také nějakou podložku při práci s notebookem na klíně? Nebo si myslíte, že je to zbytečnost?

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama