marketingovy-reditel-nigel-dessau-byl-propusten-z-amd
Novinka Marketingový ředitel Nigel Dessau byl propuštěn z AMD

Marketingový ředitel Nigel Dessau byl propuštěn z AMD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 12. 2011 16:15 18

V kalifornské firmě se nadále propouští. K poslednímu lednu z firmy odejde i Nigel Dessau. Informoval o tom na sociální síti Twitter.

Reklama

Kolega Zdeněk vás nedávno informoval o velkých změnách, které se nyní odehrávají ve společnosti Advanced Micro Devices. Nově příchozí ředitel z Lenovo Group, Rory Read, se pustil do bolestné restrukturalizace podniku a ihned začal demontovat některá, dle jeho názoru dnes nadbytečná, oddělení.

Nepřehlédněte:

V AMD nezůstal od rána kámen na kameni

Výpověď dostalo přibližně čtrnáct set zaměstnanců. Ozdravný proces postihl nejvíce lidi z marketingového týmu. Hlubší změny v AMD, zdá se, však pokračují i nadále. Po tzv. malých rybách svůj odchod dnes oznámil i marketingový ředitel Nigel Dessau.

Protože o něm informoval na svém Twitteru, je možné, že jde o odchod vynucený. Volný překlad jeho zprávy zní: „Ještě jsem neodešel… stále jsem tu… AMD opustím v lednu, zatím tu pracuji. Blíží se CES a před námi jsou velké věci (zcela určitě má na mysli představení prvních 28nm Radeonů HD 7900)“.

Nigel Dessau nastoupil do AMD v roce 2008. Dříve působil jako marketingový ředitel ve společnostech StorageTek, Sun Microsystems a International Business Machines (IBM).

Marketingový ředitel Nigel Dessau byl propuštěn z AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama