marketplace-pro-windows-mobile-6-x-skonci-v-kvetnu
Novinka Marketplace pro Windows Mobile 6.x skončí v květnu

Marketplace pro Windows Mobile 6.x skončí v květnu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 3. 2012 13:00 8

Podpora internetového obchodu pro umírající mobilní platformu Windows Mobile skončí definitivně 9. května. Jeden velký smutný příběh se chylí ke konci.

Reklama

Microsoft rozeslal v minulých hodinách tiskovou zprávu, v níž upozorňuje na to, že od 9. května letošního roku uzavře internetový obchod s aplikacemi pro mobilní platformu Windows Mobile 6.x., informuje o tom zahraniční server Kitguru.

„Marketplace pro Windows Mobile 6.x nebude od 9. května dostupný. Počínaje tímto dnem nebudou zákazníci moci proházet, nakupovat ani stahovat aplikace. Stahování aplikací a her bude po tomto datu znemožněno. Některé progarmy mohou být i nadále i nadále dostupné od vývojářů, respektive z obchodů třetích stran,“ uvádí se ve zprávě.

Microsoft svou budoucnost upíná k mobilní platformě Windows Phone. Na konci roku bychom se měli dočkat špičkově vybavených smartphonů s verzí Apollo (Windows Phone 8), a tedy podporou HD displejů a vícejádrových SoC, ale ještě předtím bude uvedeno několik levnějších přístrojů se systémem Tango. Prvním je Nokia 610, od které si slibujeme všichni hlavně příjemnou cenu.

Marketplace pro Windows Mobile 6.x skončí v květnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama