microsoft-bude-xbox-360-prodavat-s-3d-tv-od-lg
Novinka Microsoft bude Xbox 360 prodávat s 3D TV od LG

Microsoft bude Xbox 360 prodávat s 3D TV od LG

Martin Stančík

Martin Stančík

13. 5. 2010 13:00 3

Microsoft podepsal dohodu s korejskou LG, díky které budou dostupné výhodné balíčky 3D televizorů LG spolu s konzolemi Xbox 360.  

Reklama

Společnosti Microsoft a LG podepsaly strategickou dohodu, která se týká podpory 3D hraní na konzoli Xbox 360. Obě korporace se bezpochyby inspirovaly podobnými snahami konkurenční Sony. Tato japonská společnost nedávno vydala nový firmware pro svou konzoli PlayStation 3, která přináší podporu 3D médií a očekává se, že trojrozměrné hry pro tuto konzoli se na trhu objeví již příští měsíc. Navíc se v červnu na trhu objeví nové 3D televize Sony Bravia.

Microsoft bude Xbox 360 prodávat s 3D TV od LG
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky dohodě mezi Microsoftem a LG se budou konzole Xbox 360 a tituly pro ni určené prodávat spolu se současnými 3D televizory LG ve zvýhodněných balíčcích. První takovou nabídkou bude kombinace Xboxu 360 a LX5900 3DTV od LG. Tento set bude dostupný nejspíše pouze v Jižní Koreji, domovské zemi LG. Jakmile se však poptávka po 3D zařízeních zvedne, rozšíří se nabídka i do dalších regionů. Další informace budou dostupné za měsíc na veletrhu E3.
 

Zdroj: Techspot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama