microsoft-potvrdil-windows-blue-mensi-tablety-jsou-na-ceste
Novinka Microsoft potvrdil Windows Blue. Menší tablety jsou na cestě

Microsoft potvrdil Windows Blue. Menší tablety jsou na cestě

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

8. 5. 2013 06:00 6

O Windows Blue se stále jen spekulovalo podle uniklých screenshotů a neúplných informací. Nyní je vše oficiální – bude se jednat o service pack a přijde v druhé polovině roku.

Reklama

O Windows Blue, jež bude se vší pravděpodobností servisním balíčkem pro současné Windows 8. Tento balíček, který se označuje jako Windows Blue, či Windows 8.1 bude uvolněný někdy v druhé polovině roku. V minulosti se objevily už nějaké testovací verze a obrázky z nich. Nyní ale Tami Reller, marketingová a finanční ředitelka Microsoftu, oficiálně potvrdila aktualizaci Windows Blue.

Microsoft potvrdil Windows Blue. Menší tablety jsou na cestě
i Zdroj: PCTuning.cz


Tami Reller, CFO, Microsoft

V rozhovoru na blogu Windows potvrdila, že se jedná o aktualizaci, která bude dostupná tento rok. V aktualizaci najdeme nová vylepšení, podporu pro různé velikosti a rozlišení displejů, které nebude už striktně omezeno. Vylepšena by měla být životnost baterie a samozřejmě také výkon, což prý vytváří nové příležitosti pro jejich ekosystém. Aktualizace prý také vychází ze stížností mnohých uživatelů (že by vrácení tlačítka Start?) od uvedení Windows 8 a Windows RT.

Tak už aby tu aktualizační balíček Blue byl.  

Zdroj: VR-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama