Modder strávil 12 let vylepšováním Skyrimu, podívejte se na výsledek
i Zdroj: PredCaliber
Novinka Modder strávil 12 let vylepšováním Skyrimu, podívejte se na výsledek

Modder strávil 12 let vylepšováním Skyrimu, podívejte se na výsledek

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

28. 7. 2023 21:35 9

Skyrim je stabilní kámen moderské komunity. Víc než dekádu je vylepšován, upravován, překopáván, opracováván a Bethesdou znovu vydáván. A ten kámen pořád drží.

Reklama

Co se dá po těch dlouhých letech ze Skyrimu vymáčknout? Tolik, že žádný aspekt nepřipomíná původní hru. On Skyrim byl mohutně komunitou napaden ihned po vydání a po čase doslova od základu překopán. Dnes najdete tisíce a tisíce úprav a nezůstala jediná část hry, kterou by nebylo možno změnit nebo vylepšit. Od herních mechanismů, přes charaktery, kouzla, nové questy, celé lokace, textury, prostě cokoli. 

Samozřejmě nejvděčnějším tématem jsou grafické mody, neboť prapůvodní Skyrim už je vousatější než Krakonoš. A protože s verzí Skyrim Special Edition byl engine přetesán na 64bitový, narostly i moderům křídla. Jeden z těch známých, PredCaliber, už strávil zkrášlováním Skyrimu 12 dlouhých let. Na výsledek se můžete podívat ve videu výše. Nebudu scény vypisovat, prostě se podívejte, co se z toho starého dědka dá vyždímat. Pravověrní si mohou vyzkoušet celý seznam modů zde díky automatickému instalátoru, což ušetří tak rok čas. Vím o čem mluvím, strávil jsem laborováním se Skyrimem stovky hodin. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama