motorola-odlozila-zahajeni-prodeje-skladaciho-razru-poptavka-je-pry-moc-vysoka
Novinka Motorola odložila zahájení prodeje skládacího Razru. Poptávka je prý moc vysoká

Motorola odložila zahájení prodeje skládacího Razru. Poptávka je prý moc vysoká

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 12. 2019 14:45

Společnost Motorola odkládá na neurčito prodej svého skládacího telefonu Razr. Premiéru si nová generace mobilní legendy odbyla minulý měsíc, výrobce přitom tehdy avizoval, že se přístroj začne na zahraničních trzích prodávat ve čtvrtek 26. prosince.

Reklama

Motorola v prohlášení sdělila, že firma potřebuje trochu více času, aby byla zvládla uspokojit poptávku po novém Razru, která je evidentně vyšší, než se očekávalo. „Pracujeme na zajištění takového množství, abychom co nejlépe zajistili dostupnost Razeru v době startu prodeje,“ uvedla společnost. Nové datum zahájení prodeje nicméně zatím nebylo oznámeno. Zahraniční média však tvrdí, že odklad by neměl trvat příliš dlouho.

Připomeňme, že Motorola Razr má 6,2palcový displej. Když jej však složíte, můžete využívat druhou 2,7palcovou obrazovku pro zobrazení základních notifikací. Právě displej je největším tahákem mobilu, hardwarově (zejména procesor Snapdragon 710) jinak nový Razr spadá do střední třídy. K absolutní špičce nepatří ani fotoaparát telefonu.

Zájemci za telefon zaplatí 1 599 eur, což je v přepočtu necelých 41 tisíc korun. Nová Motorola se tak řadí po bok nejdražších telefonů na trhu. Ohledně dostupnosti na českém a slovenském trhu stále nemáme žádné informace.

   Motorola odložila zahájení prodeje skládacího Razru. Poptávka je prý moc vysoká
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama